Σκύλος «έσωσε» γάτα εξαφανισμένη 10 μέρες- Ειδοποίησε πως ήταν σε πηγάδι

αποτέφρωση γάτας

Πριν από μερικές ημέρες, οι πυροσβέστες στο Νορθχαμπτονσάιρ της Αγγλίας ενημερώθηκαν πως μια γάτα με το όνομα Flea είχε εγκλωβιστεί στον πάτο ενός πηγαδιού, βάθους περίπου 6 μέτρων.

Η ιδιοκτήτρια της γάτας, Freya Hill, είπε στο BBC πως ένας σκύλος εκεί κοντά ήταν ο πρώτος που άκουσε τις φωνές της γάτας και πως βοήθησε να ειδοποιηθούν ντόπιοι κάτοικοι.

Σύμφωνα με τη Hill, που μένει απέναντι από τον δόμο όπου βρέθηκε τελικά η Flea, η σχεδόν ενός γάτα είχε εξαφανιστεί από τις 24 Απριλίου.

Όταν έφτασαν, οι πυροσβέστες κατάφεραν να κατέβουν στο πηγάδι και να εντοπίσουν τη γάτα, «που είχε κατορθώσει να σκαρφαλώσει σε μια μικρή προεξοχή», σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου.

Χρησιμοποιώντας γατοτροφή, κατάφεραν να την απομακρύνουν από την προεξοχή και να την επιστρέψουν σώα στην ιδιοκτήτριά της. Όσο για το τι μπορεί να συνέβη στη γάτα, η Hill είπε ότι Flea «είναι υπερβολικά φιλική με τους ανθρώπους».

«Έχει τη συνήθεια να πηδάει μέσα σε αυτοκίνητα για να πάει βόλτα. Είναι απλώς υπερβολικά φιλική με τους ανθρώπους και τους ακολουθεί», είπε η Hill. «Ευγνωμονώ τους πυροσβέστες που έκαναν τόσο καταπληκτική δουλειά», πρόσθεσε.

Μετά την διάσωσή της, η Flea ήταν «πεινασμένη, χαρούμενη και καθόταν δίπλα στο καλοριφέρ», ενώ κτηνίατρος που την εξέτασε διαπίστωσε πως κατά τα άλλα ήταν απολύτως υγιής.

Πηγή Lifo

Σκύλος «έσωσε» γάτα εξαφανισμένη 10 μέρες- Ειδοποίησε πως ήταν σε πηγάδι

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top